6978350556 Τολοφώνα, Φωκίδας gfountzoulas@gmail.com
hero image


 

Βιολογικά Οπωροκηπευτικά
Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου - Βιολογική Ελαιοκομία - Βιολογική Μελισσοκομία - Βιολογικό Μέλι - Βιολογικό Ελαιόλαδο - Φωκίδα


 

Στην καρδιά της γοητευτικής Φωκίδας, η "Βιολογική Φάρμα του Γιώργου" αποτελεί έναν κήπο ποικιλίας και φρεσκάδας, προσφέροντας βιολογικά οπωροκηπευτικά που αγκαλιάζουν τις εποχές με τον ρυθμό της φύσης. Ο Γιώργος, με αγάπη για το χώμα και σεβασμό προς το περιβάλλον, δίνει ζωή σε έναν παράδεισο βιολογικών οπωροκηπευτικών, χαρίζοντας στο τραπέζι σας τη φρεσκάδα και τη γεύση που προκύπτουν από αυτή την ειδυλλιακή γωνιά της Φωκίδας.
 

Άνοιξη και Καλοκαίρι: Η Ποικιλία των Γεύσεων

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, η φάρμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα από φρέσκα οπωροκηπευτικά που συναρπάζουν τις αισθήσεις. Οι ντομάτες, οι πιπεριές, οι μελιτζάνες, τα αγγουράκια, τα φασολάκια, οι πατάτες, καθώς και οι φράουλες, τα καρπούζια και τα πεπόνια, αναδεικνύουν τη γευστική αρμονία που προκύπτει από τη συνδυαστική δύναμη της εποχής.

 

 

     
     
 

Φθινοπωρινή και Χειμερινή Συλλογή: Η Επιλογή της Φροντίδας


Καθώς ο χρόνος προχωράει, η "Βιολογική Φάρμα του Γιώργου" συνεχίζει να εκπλήσσει με τη φροντίδα της για την ποικιλία. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, η συλλογή περιλαμβάνει καρότα, ξερά κρεμμύδια, λάχανα, μπρόκολο, αρακά, και ξερά φασόλια. Κάθε σταγόνα προσεκτικά επιλεγμένου προϊόντος αντανακλά την αγάπη και τη φροντίδα που αφιερώνεται στην εκάστοτε καλλιέργεια.

 

 

Αρώματα και Γεύσεις Καθ' Όλη τη Διάρκεια του Έτους


Πέραν των οπωροκηπευτικών, η φάρμα παράγει δυόσμο, μαϊντανό, ανίθο, σέλινο, φρέσκα κρεμμύδια, μαρούλια – βιολογικά προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας που προσφέρουν μια πλούσια γκάμα αρωμάτων και γεύσεων. Από τη φύση στο τραπέζι, η "Βιολογική Φάρμα του Γιώργου" συνδυάζει ποιότητα, φρεσκάδα και αυθεντική γεύση, κάνοντας κάθε γεύμα μια εμπειρία γαστρονομικής αρτιότητας.