6978350556 Τολοφώνα, Φωκίδας gfountzoulas@gmail.com
hero image


Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου
Βιολογική Μελισσοκομία - Βιολογική Ελαιοκομία - Βιολογικά Οπωροκηπευτικά - Βιολογικό Μέλι - Βιολογικό Ελαιόλαδο - Φωκίδα


 

Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου, με έδρα την καρδιά της Φωκίδας, αναδεικνύεται ως ένας παράδεισος όπου η αγάπη για τη φύση συναντά την επιδίωξη της ποιότητας και της αγνότητας στην παραγωγή τροφίμων. Εδώ, ο Γιώργος ασχολείται με τον υπέροχο κόσμο της βιολογικής γεωργίας και της μελισσοκομίας από το 2009, φροντίζοντας να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στο ευρύ κοινό.

Στη μελισσοκομία του, ο Γιώργος φροντίζει 100 βιολογικά μελίσσια, έχοντας ως στόχο την αυξητική τους ανάπτυξη. Η παραγωγή του μελιού "George's honey" αποτελεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα της αφοσίωσής του στη φύση. Εκτός από το μέλι, παράγονται ποικίλα προϊόντα, όπως πρόπολη, γύρη και βασιλικός πολτός, όλα αυτά με έμφαση στην ποιότητα και τη φυσική αξία τους.

Στην ελαιοκομία, ο Γιώργος φροντίζει για την καλλιέργεια 100 δικών του ριζών ελιών και άλλων 300 που έχει αναλάβει, εξασφαλίζοντας ότι όλη η παραγωγή γίνεται βιολογικά. Η ποικιλία των ελαιοκομικών προϊόντων προσφέρει ένα φάσμα γεύσεων και οσμών που αντανακλούν την ποικιλία της τοπικής χλωρίδας.

Στα οπωροκηπευτικά του, το ένα στρέμμα καλλιεργήσιμο γης φιλοξενεί διάφορα εποχιακά είδη και σύντομα θα εισάγει και πουλερικά, ενισχύοντας έτσι τη βιοποικιλότητα της φάρμας. Τα προϊόντα που παράγονται είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες, αποτελώντας μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για κάθε καταναλωτή.

Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου δεν απευθύνεται μόνο σε ιδιώτες λάτρεις της υγιεινής διατροφής αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου, όπως σούπερ μάρκετ και εμπόρους μελιού. Η επιχείρηση καλύπτει τις ανάγκες πελατών σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητάς της.

Ο στόχος του Γιώργου είναι σαφής: παραγωγή ποιοτικών προϊόντων σε περιορισμένες ποσότητες. Η αφοσίωσή του στη φύση και η ανυποχώρητη προσήλωσή του στην ποιότητα και την αγνότητα αντικατοπτρίζονται σε κάθε προϊόν που φεύγει από τη φάρμα του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Έτσι, η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου συνεχίζει να αναδεικνύεται ως ένας πραγματικός θησαυρός της ελληνικής υγιεινής και γαστρονομίας.