6978350556 Τολοφώνα, Φωκίδας gfountzoulas@gmail.com
hero image


 

Βιολογική Μελισσοκομία
Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου - Βιολογική Ελαιοκομία - Βιολογικά Οπωροκηπευτικά - Βιολογικό Μέλι - Βιολογικό Ελαιόλαδο - Φωκίδα


 

Στην καρδιά της Φωκίδας, η "Βιολογική Φάρμα του Γιώργου" ανθίζει ως ένας παράδεισος οικολογικής ποικιλομορφίας και γαστρονομικής αρμονίας. Ο Γιώργος Φούντζουλας, παραγωγός με πάθος, επικεντρώνεται στη βιολογική μελισσοκομία και παρουσιάζει τη σειρά προϊόντων "George’s Honey," έναν από τους θησαυρούς της φύσης που ανακαλύπτει ο εκλεκτικός καταναλωτής.

 

Μελι δάσους από Ελάτα, Βελανιδιές, ή Συνδυασμός Και των Δύο

Οι ακατέργαστες ομορφιές των δασών, με έλτα και βελανιδιές ενώνονται σε ένα μελωδικό χορό γεύσεων στο μέλι "George’s Honey". Η μοναδική αυτή σύνθεση, που αγκαλιάζει την πλούσια αρωματική πανοπλία των δύο ειδών, αναδεικνύει τον χαρακτήρα και τη γοητεία της εκάστοτε περιοχής.

 

Μελι Άνθεων με Ανοιξιάτικα Ανθη: Ασφάκα και Θυμάρι

Το "George’s Honey" προσφέρει επίσης έναν πολυχρωμό χορό γεύσεων με τα ανοιξιάτικα ανθικά μέλια από ασφάκα και θυμάρι. Ο συνδυασμός αυτός προσδίδει στο μέλι έναν εξαιρετικά φρέσκο, ανθικό χαρακτήρα.

 

 

     
     
 

Προπολη: Το Θησαυρό της Φύσης σε Δύο Μορφές

Στη Βιολογική Φάρμα του Γιώργου, η προπολη αποτελεί τον θησαυρό της φύσης σε δύο διαφορετικές μορφές. Αφενός, παρουσιάζεται σε ξηρή φυσική μορφή, διατηρώντας ατόφια τα ευεργετικά της χαρακτηριστικά, και αφετέρου, σε μορφή βάμματος, δίνοντας τη δυνατότητα ευκολότερης κατανάλωσης.

 

 

Γύρη και Βασιλικός Πολτός: Εκλεκτική Εμπειρία Άνοιξης

Την άνοιξη, η "Βιολογική Φάρμα του Γιώργου" προσφέρει περιορισμένες ποσότητες γύρης και βασιλικού πολτού, δημιουργώντας μια εκλεκτική εμπειρία γεύσης για τους λάτρεις της βιολογικής και υγιεινής διατροφής.

 

Με κάθε προϊόν που φέρει την ετικέτα "George’s Honey," ο Γιώργος Φούντζουλας μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα, γεύσεις και ευεξία, αναδεικνύοντας την ομορφιά και τη γευστική αυθεντικότητα της ελληνικής υπαίθρου.

 

 

 

Πιστοποίηση απο την ΒΙΟ Hellas  GR-BIO-03 E318777