6978350556 Τολοφώνα, Φωκίδας gfountzoulas@gmail.com

Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου
Βιολογική Μελισσοκομία - Βιολογική Ελαιοκομία - Βιολογικά Οπωροκηπευτικά - Βιολογικό Μέλι - Βιολογικό Ελαιόλαδο - Φωκίδα


Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου, με έδρα την καρδιά της Φωκίδας, αναδεικνύεται ως ένας παράδεισος όπου η αγάπη για τη φύση συναντά την επιδίωξη της ποιότητας και της αγνότητας στην παραγωγή τροφίμων. Εδώ, ο Γιώργος ασχολείται με τον υπέροχο κόσμο της βιολογικής γεωργίας και της μελισσοκομίας από το 2009, φροντίζοντας να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στο ευρύ κοινό.

Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου δεν απευθύνεται μόνο σε ιδιώτες λάτρεις της υγιεινής διατροφής αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου, όπως σούπερ μάρκετ και εμπόρους μελιού. Η επιχείρηση καλύπτει τις ανάγκες πελατών σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητάς της.

Ο στόχος του Γιώργου είναι σαφής: παραγωγή ποιοτικών προϊόντων σε περιορισμένες ποσότητες. Η αφοσίωσή του στη φύση και η ανυποχώρητη προσήλωσή του στην ποιότητα και την αγνότητα αντικατοπτρίζονται σε κάθε προϊόν που φεύγει από τη φάρμα του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Έτσι, η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου συνεχίζει να αναδεικνύεται ως ένας πραγματικός θησαυρός της ελληνικής υγιεινής και γαστρονομίας.

 

Just picked freshness
Βιολογικό Μέλι

Βιολογικό Μέλι

Ο Γιώργος Φούντζουλας, παραγωγός με πάθος, επικεντρώνεται στη βιολογική μελισσοκομία και παρουσιάζει τη σειρά προϊόντων "George’s Honey," έναν από τους θησαυρούς της φύσης που ανακαλύπτει ο εκλεκτικός καταναλωτής.

Περισσότερα
Πρόπολη

Πρόπολη

Στη Βιολογική Φάρμα η προπολη παρουσιάζεται σε ξηρή φυσική μορφή, διατηρώντας ατόφια τα ευεργετικά της χαρακτηριστικά, και αφετέρου, σε μορφή βάμματος, δίνοντας τη δυνατότητα ευκολότερης κατανάλωσης.

Περισσότερα
Βασιλικός Πολτός

Βασιλικός Πολτός

Την άνοιξη, η "Βιολογική Φάρμα του Γιώργου" προσφέρει περιορισμένες ποσότητες γύρης και βασιλικού πολτού, δημιουργώντας μια εκλεκτική εμπειρία γεύσης για τους λάτρεις της βιολογικής και υγιεινής διατροφής.

Περισσότερα
Βιολογικό έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο

Βιολογικό έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο

Το "Amarelia" είναι η υπερηφάνεια της φάρμας, ένα εξαιρετικό εξτρα παρθένο ελαιόλαδο που συναρπάζει τους λάτρεις της ποιότητας και της υγιεινής διατροφής.

Περισσότερα
Άνοιξη και Καλοκαίρι: Η Ποικιλία των Γεύσεων

Άνοιξη και Καλοκαίρι: Η Ποικιλία των Γεύσεων

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, η φάρμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα από φρέσκα οπωροκηπευτικά που συναρπάζουν τις αισθήσεις.

Περισσότερα
 Φθινοπωρινή και Χειμερινή Συλλογή

Φθινοπωρινή και Χειμερινή Συλλογή

Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, η συλλογή περιλαμβάνει καρότα, ξερά κρεμμύδια, λάχανα, μπρόκολο, αρακά, και ξερά φασόλια.

Περισσότερα
Αρώματα και Γεύσεις Καθ' Όλη τη Διάρκεια του Έτους

Αρώματα και Γεύσεις Καθ' Όλη τη Διάρκεια του Έτους

Πέραν των οπωροκηπευτικών, η φάρμα παράγει δυόσμο, μαϊντανό, ανίθο, σέλινο, φρέσκα κρεμμύδια, μαρούλια – βιολογικά προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας που προσφέρουν μια πλούσια γκάμα αρωμάτων και γεύσεων.

Περισσότερα