6978350556 Τολοφώνα, Φωκίδας gfountzoulas@gmail.com
hero image


 

Βιολογική Ελαιοκομία
Η Βιολογική Φάρμα του Γιώργου - Βιολογική Μελισσοκομία - Βιολογικά Οπωροκηπευτικά - Βιολογικό Μέλι - Βιολογικό Ελαιόλαδο - Φωκίδα


 

Στην καρδιά της ειδυλλιακής Φωκίδας, η "Βιολογική Φάρμα του Γιώργου" εκφράζει τη συνάντηση της επιστήμης και της φύσης, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον χώρο της βιολογικής ελαιοκομίας. Το "Amarelia" είναι η υπερηφάνεια της φάρμας, ένα εξαιρετικό εξτρα παρθένο ελαιόλαδο που συναρπάζει τους λάτρεις της ποιότητας και της υγιεινής διατροφής.
 

Η Επιλογή της Φύσης: Βιολογική Ελαιοκομία στην Φωκίδα

Σε αυτό το παράδεισο βιολογικής ελαιοκομίας, ο Γιώργος Φούντζουλας αφιερώνεται στην ανάπτυξη υγιεινών και αυθεντικών προϊόντων. Με πάθος για τη γη και το περιβάλλον, έχει 100 δένδρα ελιάς στη φάρμα του και αναλαμβάνει με φροντίδα ακόμη 300 περισσότερα, όλα με τη σφραγίδα της βιολογικής γεωργίας. Η σχέση αυτή με τη γη και τα φυτά δημιουργεί την ιδανική βάση για την παραγωγή του εξαιρετικού "Amarelia."
 

'Amarelia': Η Μαγεία της Φύσης σε Κάθε Σταγόνα

Το "Amarelia" δεν είναι απλό ελαιόλαδο, είναι μια συμφωνία γεύσης, αρώματος και θρεπτικής αξίας. Οι  ελιές παρέχουν τον χρυσαφένιο χυμό που καταλήγει στο μπουκάλι "Amarelia." Με γευστική νότα και ισορροπημένη πικράδα, το ελαιόλαδο αυτό αναδεικνύει τη φυσική ευγένεια της Φωκίδας.
 

Το 'Amarelia' στην Κορυφή της Υγείας

Παρά τις αυστηρές πρακτικές της βιολογικής ελαιοκομίας, ο Γιώργος Φούντζουλας  και η Φάρμα του διατηρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Το "Amarelia" δεν είναι απλώς ένα ελαιόλαδο, αλλά η πρόταση για μια υγιεινή, νόστιμη ζωή. Με κάθε σταγόνα, αφηγείται την ιστορία της φύσης, της φροντίδας και της αγάπης που διακρίνει τη "Βιολογική Φάρμα του Γιώργου."

 

 

 

Πιστοποίηση απο την ΒΙΟ Hellas  GR-BIO-03 45612